Τη συμφωνία της για συνεργασία με την ομάδα ακαδημιών της Παλαιόχωρας ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι υπεύθυνοι των ακαδημιών των «μελανόλευκων», Μιχάλης Σερπετσιδάκης και Λεωνίδας Τιτομιχελάκης, συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του συλλόγου των Χανίων, Βαγγέλη Κυριντάκη, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Οι κ.κ. Μιχάλης Σερπετσιδάκης, Λεωνίδας Τιτομιχελάκης, είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας της Παλαιόχωρα Χανίων κ. Βαγγέλη Κυριντάκη και το προπονητή κ. Γιάννη Τσατσαρωνάκη (έχει αγωνισθεί στο παρελθόν σε ομάδα  του ΟΦΗ) και συζήτησαν θέματα που αφορούν τη συνεργασία σε θέματα ακαδημιών.

ΘΑ πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη δύο παίκτες από την ομάδα της Παλαιόχωρας έκαναν προπόνηση κάτω από τις οδηγίες των κ.κ. Δημήτρη Βολονάκη και Λεωνίδα Τιτομιχελάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις αρχές του επόμενου μήνα θα πραγματοποιηθούν νέες συναντήσεις μεταξύ των δύο πλευρών που στόχο θα έχουν την οριστικοποίηση λεπτομερειών για τη κοινή συνεργασία που έχουν ξεκινήσει.

ΟΠΩΣ είναι γνωστό ήδη οι ακαδημίες του ΟΦΗ συνεργάζονται με τις ομάδες Νίκη Σητείας, Απόλλων Ρεθύμνου, Παλλιανή, Αστέρα Μυρτιάς, Δήμος Τεμένους.

«Η συνάντηση με τους εκπροσώπους της ομάδας Παλαιόχωρα Χανίων εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος που έχουμε για συνεργασίες με ακαδημίες από όλα τα διαμερίσματα της Κρήτης», δήλωσε ο κ. Λεωνίδας Τιτομιχελάκης.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης