Συνάντηση σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου είχαν σήμερα με τον πρόεδρο του ΟΦΗ, Χρήστο Μιχαλόπουλο, και τη διοικούσα επιτροπή του συλλόγου οι πρώην πρόεδροι της ομάδας.

Στο συγκεκριμένο ραντεβού έδωσαν το «παρών» οι Νίκος Δουλουφάκης, Βασίλης Ξημέρης, Παντελής Μυριοκεφαλιτάκης, Κώστας Καζανάκης, Φανούρης Βατσινάς και Νίκος Μαχλάς, ενώ απουσίασαν, λόγω υποχρεώσεων, οι Γιάννης Παπαματθαιάκης και Γιάννης Κουράκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πρώην πρόεδροι της ομάδας εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στον κ. Μιχαλόπουλο και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, ενώ στη συζήτηση συμφωνήθηκε ομόφωνα ο καταρτισμός σχεδίου, το οποίο θα βοηθήσει την ΠΑΕ ΟΦΗ να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που την «ταλανίζουν», να εξυγιανθεί οικονομικά και να αποκτήσει ισχυρές βάσεις «όχι μόνο για το παρόν αλλά και για το άμεσο μέλλον», όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της κρητικής εταιρείας.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Μιχαλόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που όλοι οι πρόεδροι της ΠΑΕ ΟΦΗ παρέστησαν στη συνάντηση. Έδειξαν έμπρακτα τη μεγάλη τους αγάπη στον ΟΦΗ και τη βούλησή τους η ΠΑΕ να βγει από την κρίση που βρίσκεται σήμερα και να αποκτήσει ισχυρές βάσεις για το άμεσο μέλλον. Αποφασίσαμε στη τωρινή περίοδο να μην δημοσιοποιηθεί το πλάνο που συμφωνήσαμε να ακολουθηθεί για να ξεπεράσει η ομάδα μας τις δυσκολίες που βρίσκεται σήμερα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης