Ο Ροϊ Κάρολ μίλησε με τα καλύτερα λόγια κατά τη διάρκεια δηλώσεών του στον βρετανικό Τύπο για την Ελλάδα και δεν δίστασε να προτείνει στους συμπατριώτες του να αναζητήσουν το ποδοσφαιρικό τους μέλλον προς τα εκεί.

«Ήταν καλή εμπειρία για μένα να παίξω στο εξωτερικό. Ήμουν οκτώ μήνες χωρίς ομάδα και η μετακίνησή μου στην Ελλάδα ήταν ό, τι καλύτερο για την καριέρα μου και τον τρόπο ζωής μου. Πήγα εκεί και τώρα επέστρεψα στην εθνική ομάδα και τη Νοτς Κάουντι. Με βοήθησε πολύ η παρουσία μου στην Ελλάδα και πιστεύω πως θα δούμε κι άλλους Βρετανούς να πηγαίνουν στο εξωτερικό λόγω της πληθώρας ταλαντούχων παικτών που αναδεικνύονται. Στην περίπτωσή μου, απλώς μάζεψα τα πράγματά μου κι έφυγα. Αν το πολυσκεφτείς, δεν το κάνεις τελικά» ανέφερε ο 37χρονος άσος που πέρασε από Ολυμπιακό και ΟΦΗ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία να παίζει μέχρι τα… γεράματα.

«Ελπίζω να συνεχίσω να παίζω μέχρι τα 55-60, αλλά δεν νομίζω να συμβεί (γέλια). Όμως θα βλέπω κάθε μέρα που έρχεται ξεχωριστά και αν το σώμα μου δεν έχει πρόβλημα, δεν θα έχω κι εγώ πρόβλημα να συνεχίσω» τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης