Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω κύκλων της, διέψευσε κατηγορηματικά τη διαρροή της Super League, σύμφωνα με την οποία, η διοργανώτρια αρχή είχε πάρει τη σύμφωνη γνώμη της για την αναστολή της 23ης αγωνιστικής και την επιθετική ανακοίνωση εναντίον των βουλευτών και της πολιτικής ηγεσίας

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Από το Δ.Σ. της Super League, που διεξήχθη την Παρασκευή απουσίαζαν ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο Αστέρας Τρίπολης και η Δόξα Δράμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά της Super League τονίζονταν πως υπήρξε επικοινωνία με αυτές τις ομάδες (σ.σ.: πλην της ΑΕΚ που δεν βρέθηκε), προκειμένου να ενημερωθούν για τις εξελίξεις και την απόφαση περί αναστολής της 23ης αγωνιστικής αλλά και της ανακοίνωσης κατά των βουλευτών.

Μάλιστα, ειδικά για τον Παναθηναϊκό έγινε γνωστό πως ο Γιάννης Κόντης συνομίλησε με τον Δημήτρη Γόντικα για να τον ενημερώσει, ωστόσο απ΄ ότι φαίνεται υπήρξε παρανόηση.

Οι «πράσινοι» πάντως, διευκρινίζουν πως ναι μεν ενημερώθηκαν για τη συγκεκριμένη απόφαση αλλά επισημαίνουν ότι δεν συμφωνούν ούτε με αυτή αλλά ούτε και με όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης