Μπορεί να μην έθελξε με την εμφάνισή της, ωστόσο η ΑΕΚ κατάφερε να επιβληθεί με 1-0 του Παναιτωλικού στο ΟΑΚΑ, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες, μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη.

Το γκολ που έκρινε το ματς και χάρισε το πολύτιμο τρίποντο στους «κιτρινόμαυρους» πέτυχε ο Νίκος Λυμπερόπουλος στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αγώνας

Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ωστόσο δεν μπορούσε με ευκολία να φτάσει στα καρέ των Αγρινιωτών.

Πάντως η «Ένωση» στις δύο ευκαιρίες, που της παρουσιάστηκαν στο ματς κατάφερε να σκοράρει, παίρνοντας έτσι το τρίποντο που την εδραίωσε στα πλέι οφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα ο «δικέφαλος» προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 10’ με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος μετά από πολύ καλή προσπάθεια του Λεονάρντο, έγινε κάτοχος της μπάλας και με δυνατό αριστερό σουτ «έγραψε» το 1-0.

Από το 10ο λεπτό, όταν και επιτεύχθηκε το γκολ της ΑΕΚ, μέχρι το ημίωρο, οι γηπεδούχοι χωρίς να παίζουν σπουδαία μπάλα είχαν τον έλεγχο του ματς και στο 31΄ θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο τέρμα με τον Σιαλμά να κόβεται την τελευταία στιγμή από τον Ντολεζάι.

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός προσπάθησε να αντιδράσει στο τελευταίο 15λεπτο, είχε ένα μακρινό σουτ του Γκόλια να περνάει λίγο άουτ, αλλά από εκεί και πέρα δεν ανησύχησε άλλη φορά την εστία του Κωνσταντόπουλου.

Στο 45ο λεπτό, η κεφαλιά του Καφέ μετά τη σέντρα του Γκερέιρο έφυγε ξυστά άουτ από το δεξί δοκάρι του Τσενάμο.

Στην επανάληψη οι Αγρινιώτες έφτασαν τρεις-τέσσερις φορές με καλές προϋποθέσεις έξω από την περιοχή της ΑΕΚ, αλλά υστερούσαν σημαντικά στην τελική προσπάθεια.

Ένα σουτ του Χαριστέα που κόντραρε στο πόδι του Μανωλά λίγο έλειψε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ ένα ακόμη πλασέ του Ρότσα από το ημικύκλιο της περιοχής πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Κίτρινες: Λαγός, Καφές, Μάκος

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Καφές, Κοντοές, Μανωλάς, Λεονάρντο, Σιαλμάς (Κλωναρίδης 46′), Μάκος, Λαγός, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Γκερέιρο

Παναιτωλικός (Λεμονής):
Τζενάμο, Σιόντης, Ντολεζάι, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Μητρόπουλος, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Άντι, Καμαρά, Χαριστέας

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης