Ο Σκότι Πίπεν και οι Σικάγο Μπουλς δεν συνεργάζονται πλέον! Μάλιστα αν και το «διαζύγιο» βγήκε εδώ και αρκετό καιρό, η είδηση έγινε γνωστή τα ξημερώματα της Μ. Πέμπτης.

Ο παίκτης «θρύλος» των Μπουλς τη δεκαετία του 90, με τους οποίους κατέκτησε έξι πρωταθλήματα ΝΒΑ, απολύθηκε από τη θέση του Senior Advisor στην ομάδα του Σικάγο, την οποία κατείχε από το 2012!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο πλευρές κρατούσαν ως «επτασφράγιστο μυστικό» τη λύση της συνεργασίας με τον Hall of Famer να δηλώνει στο «TMZ»: «Απολύθηκα φέτος. Δεν ήθελα να δημοσιοποιηθεί κάτι τέτοιο, αλλά δεν είμαι πλέον υπάλληλος των Σικάγο Μπουλς. Πιθανότατα είναι κάτι καλό, έτσι; Θέλω να συνδέομαι με νίκες».

Ο λόγος που Μπουλς και Πίπεν δεν είναι πια μαζί, είναι πως η διοίκηση της ομάδας του Σικάγο ήταν δυσαρεστημένη με το γεγονός πως ο Πίπεν είχε και άλλη δουλειά ως αναλυτής/σχολιαστής αγώνων του ΝΒΑ στην εκπομπή «The Jump» του «ESPN».

Στους Μπουλς θεωρούσαν πως οι υποχρεώσεις του στο ESPN δεν του επέτρεπαν να αφοσιωθεί στα καθήκοντά του ως Senior Advisor της ομάδας. Καθώς οι δύο πλευρές δεν βρήκαν τη «χρυσή τομή» για «κοινή συναινέσει» λύση της συνεργασίας τους, οι Μπουλς τον άφησαν… ελεύθερο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης