Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε η ομοσπονδία της Σερβίας εναντίον του -μέχρι χθες- προπονητή της Φιορεντίνα, Ντέλιο Ρόσι, για την κίνησή του να χτυπήσει τον παίκτη του, Αντέμ Λιάιτς.

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την πράξη του Ρόσι, που αντιπροσωπεύει την απόλυτη ντροπή για όλους όσοι ζουν από το ποδόσφαιρο» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, όπου υπογραμμίζεται πως: «Δεν επιδοκιμάζουμε τη ενέργεια του Λιάιτς, επειδή οι παίκτες πρέπει να αποδέχονται πάντα τις αποφάσεις του προπονητή τους, ο οποίος θα πρέπει από την πλευρά του να ενεργεί με πιο επαγγελματικό τρόπο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Φιορεντίνα απομάκρυνε τον Ρόσι από τη θέση του προπονητή και τοποθέτησε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας τον Βιτσέντσο Γκουερίνι.

Την απόφαση αυτή επιδοκίμασε και η σερβική ομοσπονδία, αναφέροντας: «Η Φιορεντίνα πήρε τη σωστή απόφαση απομακρύνοντας τον Ρόσι, επειδή η πράξη του ήταν ξένη προς τον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθαι. Επιθυμούμε να διατηρηθούν οι καλές σχέσεις και η συνεργασία με τη Φιορεντίνα, αλλά πάνω απ’ όλα θέλουμε να εκφράσουμε την υποστήριξη μας στον Λιάιτς, που πέρασε μια δύσκολη στιγμή στην καριέρα του».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης