Ο Πάμπλο Ντε Μπάσις μίλησε στην κάμερα της Nova αμέσως μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα κόντρα στην Μάιντς για την μεγάλη πρόκριση στα Play Offs του Europa League.

«Είναι για εμάς μία μεγάλη επιτυχία. Χαρήκαμε πολύ όλοι. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Και εγώ και η οικογένειά μου και οι φίλοι μου. Χαίρομαι πολύ. Είχαμε προπονηθεί πολύ σκληρά γι’ αυτό το ματς και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που τα καταφέραμε», τόνισε αρχικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος το πίστευε πολύ:

«Ναι. Περίμενα πως θα τα καταφέρναμε και ας μην πήραμε το αποτέλεσμα στην Γερμανία. Σήμερα αποδώσαμε τα μέγιστα. Κυρίως ο Μάσα που έβαλα 2 γκολ. Όσο για μένα το παιχνίδι ήταν πολύ γρήγορο και δεν σου επέτρεπε να κάνει πολλές και μεγάλες σκέψεις. Με το γκολ που έβαλα αναπλήρωσα τον χαμένο χρόνο».

Για το εντυπωσιακό γκολ που έβαλε ξεκαθάρισε πως «οφείλεται κυρίως στην τύχη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα ο Ντε Μπλάσις φορούσε μία φανέλα με μεγάλη σημασία για την Αργεντινή καθώς συμβόλιζε τον αγώνα που έγινε για την πτώση του υπάρχοντος… δικτατορικού οικονομικού καθεστώτος:

«Όχι δεν είναι ένα πολιτικό μήνυμα. Είναι μία φανέλα που ενώνει όλους τους συμπατριώτες μου».

Τέλος για το μέλλον σχολίασε: «Αποδείξαμε πως μπορούμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων σε τέτοιους αγώνες. Το ίδιο θα κάνουμε και στα επόμενα ματς. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης