Ο Γερμανός Αλεξάντερ Ζβέρεφ πέτυχε την πρώτη του νίκη στο τουρνουά του Σινσινάτι στην έβδομη προσπάθειά του και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο, όπως και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ενώ ο Άντι Μάρεϊ αποκλείστηκε.

 Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο, δυσκολεύτηκε για ένα σετ, απέναντι στον Νοτιοαφρικανό, Λόιντ Χάρις επικρατώντας με 7-6(3), 6-2 παίρνοντας την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και είμαι χαρούμενος που κέρδισα εδώ  πρώτη φορά σε επτά χρόνια. Είναι προφανώς ένα καλό ξεκίνημα για την εβδομάδα», δήλωσε ο Ζβέρεφ.
 «Όταν μπήκα στο γήπεδο και φώναζαν «χρυσός» Ολυμπιονίκης, «χρυσός», αυτό με έκανε να ανατριχιάσω. Με έκανε λίγο νευρικό στην αρχή του παιχνιδιού, πρέπει να πω, γιατί είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα», είπε επίσης.

 Ο Ζβέρεφ θα αντιμετωπίσει τώρα τον Αργεντινό Γκουίντο Πέγια, νικητή του Ιταλού Φάμπιο Φογκίνι με 6-1, 7-5.

 Κανένα πρόβλημα για τον Νο1 του ταμπλό, τον Ρώσο Ντανιέλ Μεντβέντεφ. Ο πιο πρόσφατος νικητής του τουρνουά στο Τορόντο απέκλεισε τον Αμερικανό Μακένζι ΜακΝτόναλντ με 6-2, 6-2, σε μία ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Ο Άντι Μάρεϊ, που είχε επωφεληθεί από μία wild-card,αποκλείστηκε από τον Πολωνό Χούμπερτ Χούρκατς 7-6 (7/4), 6-3. Ο 34χρονος Σκωτσέζος έχασε σε μία ώρα και 45 λεπτά από τον παίκτη που απέκλεισε τον Ρότζερ Φέντερερ στο Γουίμπλεντον. «Αυτή η εβδομάδα ήταν αρκετά θετική. Έπαιξα πολύ καλύτερα από ό, τι στο Γουίμπλεντον», δήλωσε ο Μάρεϊ. «Αυτή την εβδομάδα το σώμα μου ένιωσε υπέροχα, παρόλο που οι σκληρές επιφάνειες δεν είναι εύκολες γι ‘αυτό», πρόσθεσε.

 Ο «ασημένιος» Ολυμπιονίκης, ο Ρώσος Κάρεν Καστάνοφ, αποκλείστηκε επίσης από τον Καναδό Φέλιξ-Οζέρ Αλιασίμ, με 6-7 (5/7), 6-3, 6-4 κα θα συναντήσει τον τελευταίο φιναλίστ του Γουίμπλνετον, τον Ιταλό Ματέο Μπερετίνι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης