Σημαντικό βήμα για την παραμονή του στη Super League έκανε ο Λεβαδειακός. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου επικράτησε με 2-0 της Δόξας Δράμας στο «Καυτανζόγλειο» κι έτσι πήρε βαθιά βαθμολογική… ανάσα.

Το πρώτο γκολ των Βοιωτών πέτυχε ο Σουμπίνιο από την άσπρη βούλα στο 11’, ενώ το δεύτερο σημείωσε ο Ναπολεόνι στο 53′, ο οποίος κέρδισε το πέναλτι και παράλληλα την αποβολή του πορτιέρε των γηπεδούχων, Δαύκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αγώνας

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε ο αγώνας για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι κέρδισαν πέναλτι μόλις στο 9’. Ο Δαύκος ανέτρεψε τον Ναπολεόνι και είδε την κόκκινη κάρτα, με τον Σουμπόνιο να ευστοχεί από τα 11 βήματα, δίνοντας το προβάδισμα για τους Βοιωτούς.

Έχοντας λοιπόν την αριθμητική υπεροχή ο Λεβαδειακός δεν απειλήθηκε καθόλου από τη Δόξα και στο 53’ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του με τον Ναπολέόνι να χρίζεται σκόρερ αυτή τη φορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άσος των φιλοξενούμενων βγήκε τετ-α-τετ με τον Ρόκα και  δε δυσκολεύτηκε να τον νικήσει, κάνοντας το 2-0, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Κίτρινες: Σουμπίνιο (27′), Κόρμπος (59′), Ζησόπουλος (72′) Κόκκινες: Δαύκος (10′)

Δόξα Δράμας (Κατσαβάκης):
Δαύκος, Αγτζίδης, Γελαδάρης (71′ Καπέλ), Βέρτζος, Ρούτσης (12′ Ρόκα), Σικαλιάς, Αμπουμπακάρι, Κουμπρόγλου, Αραβίδης, Στεργιανός (59′ Λεάντρο), Κυβελίδης.

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μαχαίρας, Τομάς, Λισγάρας, Μεντί (60′ Κουτσόπουλος), Ζησόπουλος, Κόρμπος (76′ Βιανά), Φαβάλι, Σουμπίνιο (84′ Βασιλείου), Πόποβιτς, Ναπολεόνι.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης