Νέα παραίτηση στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021, 14:11
Νέα παραίτηση στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσποδνία, μετά τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί από υψηλόβαθμο στέλεχος. Μετά τον Γιάννη Παπαδημητρίου, ο εκπρόσωπος του Ομίλου του Καλαμακίου και μέλος του ΔΣ, Γιώργος Χριστόπουλος, παραιτήθηκε από το αξίωμά του «για λόγους αξιοπρέπειας και ευθιξίας», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Στην ανακοίνωση αναφέρει:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Με ιδιαίτερη θλίψη είμαι υποχρεωμένος να σας δηλώσω ότι δεν δύναμαι να παραμείνω στο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας ύστερα και από τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες της κ. Σοφίας Μπεκατώρου.

 Κατόπιν  των συγκλονιστικών αυτών αναφορών, στέκομαι στην γενικότερη τους  αντιμετώπιση από πλευράς της εκπροσώπησης  ΕΙΟ  και στο εν γένει κλίμα περαιτέρω διατάραξης του αθλητικού πνεύματος που επικρατεί  το τελευταίο διάστημα.

Οι συνθήκες πλέον αυτές δεν με εκφράζουν ως άνθρωπο του Ναυταθλητισμού, ως Εργοδότη που απασχολεί δεκάδες οικογενειάρχες και ως Επιστήμονα. Προς τούτο σας υποβάλω την παραίτηση μου από μέλος του ΔΣ της ΕΙΟ με άμεση ισχύ» έγραψε ο Δρ-Ηλεκτρολόγος Μηχανικός κ. Χριστόπουλος προς τον πρόεδρο της ΕΙΟ, Αντώνη Δημητρακόπουλο.

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021, 14:11