Ακόμη ένα κρούσμα κατατρομοκράτησης του διαιτητή, Άγγελου Ευαγγέλου σημειώθηκε την Παρασκευή.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί τραμπούκοι έριξαν πέτρα και έσπασαν τα τζάμια της εισόδου της πολυκατοικίας που διαμένει ο συγκεκριμένος ρέφερι στην περιοχή του Ζωγράφου και εν συνεχεία τράπηκαν σε φυγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τέλη Δεκεμβρίου, μετά τον περιβόητο αγώνα του Βόλου με τον Ολυμπιακό, στον οποίο ο Ευαγγέλου ήταν διαιτητής VAR, άγνωστοι είχαν πετάξει κροτίδα στην πολυκατοικία του Έλληνα ρέφερι με προφανή στόχο τον εκφοβισμό του.

Το συμβάν ερευνάται από την αστυνομία, αλλά είναι προφανές ότι το κλίμα έχει δυναμιτιστεί τόσο έντονα, με τις επιθέσεις που έχουν ως στόχους τους διαιτητές να έχουν γίνει πια συχνό φαινόμενο.

Είναι φανερό ότι κάποιοι επιθυμούν να συντηρούν το κλίμα τρομοκρατίας, έντασης και αναταραχής στο ελληνικό ποδόσφαιρο.Αυτό το περιστατικό έρχεται δύο μόλις 24ωρα μετά την απόφαση των διαιτητών να άρουν την αποχή τους και να σφυρίξουν τα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι το βασικό επιχείρημα των διαιτητών για την απόφασή τους να μην σφυρίξουν είχε να κάνει με την πρώτη επίθεση που έγινε στο σπίτι του Ευαγγέλου αλλά και τις μηνύσεις που είχαν κατατεθεί από συγκεκριμένες ΠΑΕ κατά των Ελλήνων ρέφερι.

Φωτογραφίες από τη σημερινή επίθεση στην πολυκατοικία του Ευαγγέλου:

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης