Για τα διοικητικά δρώμενα της ΑΕΚ μίλησε ο Νίκος Λυμπερόπουλος, μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο Μεσσήνιος στράικερ, ο οποίος πέτυχε το γκολ της νίκης (1-0) για την «Ένωση» απέναντι στους Αγρινιώτες, εξέφρασε τον προβληματισμό του για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, επισημαίνοντας ωστόσο ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του πρέπει να κάνουν υπομονή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι στη φύση μας να αγχωνόμαστε. Στο πρώτο ημίχρονο είμαστε καθολική υπεροχή και στις λεπτομέρειες δεν πετύχαμε δεύτερο γκολ. Όπως ήταν φυσιολογικό ο Παναιτωλικός ανέβηκε και εμείς θέλαμε να κρατήσουμε τη νίκη, γι’ αυτό και υποχωρήσαμε. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, άλλες φορές παίζουμε καλά και δε νικάμε, κι άλλες συμβαίνει το αντίθετο», ανέφερε αρχικά ο «Λύμπε» για το ματς.

Για τις εξελίξεις στα διοικητικά, επισήμανε: «Μέρα με τη μέρα πρέπει να δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις. Αυτό που ελπίζουμε είναι να βρεθεί μια λύση. Δεν αξίζει στην ΑΕΚ να βρίσκεται σε αυτή τη θέση».

Για την είσοδο της ομάδας στα πλέι οφ, υπογράμμισε: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα πλέι οφ. Εγώ θέλω να βρεθεί μια λύση και να μην είναι προσωρινή. Θέλω να ζήσω ακόμη και ως φίλαθλος τις παλιές καλές στιγμές. Τώρα δεν υπάρχει καθόλου οργάνωση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για τις πληρωμές, είπε: «Η διοίκηση μας ενημέρωσε ότι Δευτέρα με Τρίτη θα υπάρχουν κάποια λεφτά στους λογαριασμούς μας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην αποκλειστούμε από την Ευρώπη. Από το 2008 και μετά όλοι οι Ελληνες κάνουν υπομονή και όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές. Αλλοι άνθρωποι είναι ακόμη χειρότερα από εμάς. Αυτό που θα κάνουμε εμείς είναι να κάνουμε υπομονή και να ελπίζουμε».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης