Αποτελεί το «next big thing» της ΑΕΚ και με τις εμφανίσεις του δικαιώνει απόλυτα τον Νίκο Κωστένογλου που πίστεψε από την πρώτη στιγμή στο ταλέντο του.

Ο λόγος για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο οποίος μιλώντας στην τηλεόραση της NOVA εμφανίστηκε πανέτοιμος να κάνει καριέρα στον «δικέφαλο» και να αξιοποιήσει όποιες ευκαιρίες του δοθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο νεαρός άσος αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι της ομάδας του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, επισημαίνοντας ότι η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στους «Ζωσιμάδες» με στόχο τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σίγουρα δεν είναι εύκολο για εμάς, όμως εγώ, που είμαι από τους νεαρότερους ποδοσφαιριστές, έχω επικεντρωθεί στο πώς θα παίξω παιχνίδια και όχι με άλλα. Θέλω να πάρω ευκαιρίες και να τις αξιοποιήσω και δεν μπορώ να πω ότι έχω ασχοληθεί σοβαρά με αυτό το θέμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Πλέον παίρνεις ευκαιρίες από τον προπονητή σου. Νιώθεις πιο έτοιμος; Πιο σίγουρος για τον εαυτό σου;

«Όπως φάνηκε και στο τελευταίο παιχνίδι, ανεβάζω την απόδοσή μου σιγά- σιγά και πραγματικά πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα παίζω και καλύτερα».

-Επόμενο παιχνίδι με ΠΑΣ. Εξίσου δύσκολο με αυτό απέναντι στην Κέρκυρα που παίζει για την παραμονή…

«Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έρχονται από μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, επίσης παλεύουν να παραμείνουν στην κατηγορία, αλλά εμείς πάμε με μοναδικό σκοπό τη νίκη».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης