Στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε μοιραίος για την ομάδα του, καθώς από δικό του λάθος προήλθε το γκολ της νίκης για τους Ηπειρώτες.

Ο νεαρός αμυντικός, είχε καλύτερη απόδοση απέναντι στον Ατρόμητο και με δηλώσεις του στη NOVA τόνισε πως οι συμπαίκτες του τον στήριξαν αρκετά, μετά από τη συγκεκριμένη άτυχη στιγμή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εκείνη τη στιγμή έπρεπε να μην το σκέφτομαι, γιατί έμενε λίγος χρόνος. Όταν όμως τελείωσε ο αγώνας σκεφτόμουν πολύ το λάθος μου. Σίγουρα και μέσα στο γήπεδο και την επόμενη μέρα ήταν όλοι δίπλα μου για να με στηρίξουν. Δίπλα μου ήταν όλοι. Συμπαίκτες, προπονητής και προπονητικό τιμ. Ήταν ένα λάθος το οποίο στοίχισε στην ομάδα και προσπάθησα να το ξεπεράσω. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι δουλεύω κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα για να μπορώ να είμαι στο 100% για να είμαι έτοιμος αν με χρειαστεί. Έκανα λάθος με τον ΠΑΣ και θέλω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου πάντα».

Αναφορικά με το ματς με την Δόξα Δράμας είπε ο Μπουγαΐδης: «Σε κάθε αγώνα, ειδικά προς το τέλος του πρωταθλήματος προσπαθούμε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Θέλουμε να πάμε να πάρουμε τη νίκη κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Τίποτα δεν είναι αδιάφορο. Είναι ένα ακόμα ματς – κλειδί. Αν πάρουμε τη νίκη, σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, ίσως να μπορέσουμε να είμαστε πιο καλά στα πλέϊ οφ. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης