Την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες της ομάδας και την πεποίθησή του ότι η Εθνική διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης στο Euro 2016, εξέφρασε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση, μετά την αναμέτρηση με την Φινλανδία, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των προκριματικών.

«Μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, μας έκαναν μόνο μια φάση και έβαλαν το γκολ. Είμαστε στενοχωρημένοι. Γνωρίζαμε ότι δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι, ήταν πιεστική η έδρα. Μπορούσαμε να κερδίζουμε γι’ αυτό είμαστε θλιμμένοι», σχολίασε σχετικά με την αναμέτρηση του Σαββάτου, 23χρονος χαφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα ήταν πιο εύκολο αν έρχονταν τα αποτελέσματα. Η ομάδα βελτιώθηκε πολύ. Σιγά, σιγά κερδίζουμε τον χρόνο και την εμπιστοσύνη που χρειαζόμαστε και βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο όσα θέλουμε». 

«Η Ελλάδα έχει πολλά ταλέντα, πολλούς νέους παίκτες. Τους δίνεται η ευκαιρία και είναι θετικό και για εκείνους να ξέρουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν μία θέση. Είμαστε χαρούμενοι για τα νέα παιδιά. Εύχομαι να υπάρχει και συνέχεια». 

Ερωτηθείς εάν ο αγώνας της Τρίτης είναι τελικός, ο μέσος της Βερόνα υπογράμμισε: «Δεν είναι τελικός, είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να νικήσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας για το παιχνίδι της πρεμιέρας, ο διεθνής ποδοσφαιριστής τόνισε: «Μας έλειψε ο κόσμος. Τον περιμένουμε δίπλα μας για να μας βοηθήσει». 

Κλείνοντας, υποστήριξε ότι η πρόκριση είναι στο χέρι της Εθνικής: «Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε, πρέπει να σκεφτόμαστε τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Με πίστη και χαρά θα προκριθούμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης