Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιώργος Μπόγρης στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον Άρη, στο οποίο σημείωσε 21 πόντους με 9/13 δίποντα ενώ «μάζεψε» και 8 ριμπάουντ. Μετά την πληθωρική του εμφάνιση στο παρκέ μίλησε για την δυνατότητα του ίδιου και των συμπαικτών του να σηκώσουν το «βάρος» της φανέλας του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που έπαιζε σκληρά. Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά, στο δεύτερο μπήκαμε καλύτερα, βάλαμε σημαντικά καλάθια και πήραμε μια σημαντική νίκη. Γιορτάζουμε σήμερα και από αύριο σκληρή δουλειά. Είμαστε η ίδια ομάδα, οι ίδιοι παίκτες και θέλω να πω ότι μπορούμε να σηκώσουμε το βάρος της φανέλας», ανέφερε αρχικά ο Μπόγρης και πρόσθεσε για τη σύγκριση με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παίξαμε καλά, παίξαμε σωστά, μου βγήκαν οι φάσεις και είχα και εγώ κάποιους πόντους. Το οφείλω στον Χαραλαμπίδη, τον Κούπερ και τον Τσόχλα που με βοήθησαν πάρα πολύ. Ο Λάζαρος έχει το παιχνίδι του και εγώ το δικό μου».

Όσο για το τι τους είπε ο Μαρκόπουλος στο ημίχρονο: «Μας είπε ότι δεν είναι αυτό που βλέπω στην προπόνηση, βγάλτε το και πάμε να πάρουμε το ματς. Η νίκη αυτή θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης