Μπλεξίματα με τη μαφία φαίνεται πως έχει ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος κατηγορείται για δωροληψία, την εποχή που εργάζονταν στην Ιταλία.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο Αργεντινός προπονητής δωροδοκήθηκε από την ιταλική μαφία «Καμόρα» με το ποσό των 200.000 ευρώ (τα οποία φέρεται να τα παρέλαβε μέσα σε κάλτσες και εσώρουχα) με αντάλλαγμα πληροφορίες για το αποτέλεσμα τεσσάρων αγώνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, έδωσε δύο αποτελέσματα για το πρωτάθλημα της Αργεντινής αλλά και δύο για της Ισπανίας. Ωστόσο, οι πληροφορίες του προφανώς δεν ήταν οι «σωστές» με αποτέλεσμα η μαφία της Νάπολι να χάσει ένα μεγάλο ποσό στο στοίχημα και ως εκ τούτου να προκαλέσει την αντίδρασή της.

Οι ιταλικές αρχές διαθέτουν ηχητικό υλικό όπου ο πρώην προπονητής του Άρη απειλείται από μέλη της συγκεκριμένης μαφίας. Αξίζει να σημειωθεί πως όταν ο Κούπερ δέχθηκε κλήση για ανάκριση, δήλωσε άγνοια παρότι έπειτα ομολόγησε ότι πήρε κάποια χρήματα, τα οποία όμως όπως υποστήριξε ανήκαν στην πεθερά του και συγκεκριμένα προοριζόταν για την ανακαίνιση του σπιτιού του.

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης