Πολύ ακριβά πλήρωσε η ΚΑΕ Άρης, τα όσα κατέγραψαν οι διαιτητές στην εντός έδρας αναμέτρησή της με τη Βιλερμπάν, για την 3η αγωνιστική του Last 16 του Eurocup.

Πιο συγκεκριμένα οι «κίτρινοι» τιμωρήθηκαν από την διοργανώτρια αρχή με 12.500 ευρώ πρόστιμο και τριετή επιτήρηση, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναγράφηκαν στο φύλλο αγώνα, φίλαθλοί τους έφτυσαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη γαλλική ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά τους οι ιθύνοντες της ΚΑΕ Άρης κάνουν λόγο για τιμωρία-«μαμούθ» και ζητούν πλέον από τους φιλάθλους τους ιδιαίτερη προσοχή στη συνέχεια, καθώς το πρόστιμο μπορεί να φτάσει έως και τα 100.000 ευρώ, αν επαναληφθούν στο Αλεξάνδρειο ανάλογα περιστατικό στο μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με 12.500 ευρώ και τρία χρόνια επιτήρηση τιμωρήθηκε από την Ευρωλίγκα η ΚΑΕ Άρης. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι διαιτητές της αναμέτρησης κόντρα στη Βιλερμπάν, που διεξήχθη την περασμένη Τρίτη (31/01) στο Αλεξάνδρειο, κατέγραψαν στο φύλλο αγώνα ότι ορισμένοι φίλαθλοι της ομάδας τους έφτυσαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην απόφασή της η Ευρωλίγκα, μάλιστα, κάνει λόγο ότι κατά τη διάρκεια της τριετίας που η ομάδα θα βρίσκεται σε επιτήρηση ενδέχεται το συγκεκριμένο πρόστιμο να φτάσει μέχρι και τα 100.000 ευρώ, σε περίπτωση υποτροπής.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα εξοντωτικό πρόστιμο και, όπως γίνεται αντιληπτό, θα χρειαστεί οι φίλαθλοι της ομάδας να επιδείξουν ακόμη μεγαλύτερη προσοχή, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης