Αρνητική τροπή παίρνει το θέμα της παραμονής του Ντάνιελ Άλβες στη Μπαρτσελόνα.

Ένα 24ωρο μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Τσάβι από τους Καταλανούς, ο ισπανικός Τύπος αναφέρει ότι και ο Βραζιλιάνος αμυντικός ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να φύγει από το σύλλογο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και πριν από λίγο καιρό το θέμα της παραμονής του διεθνούς άσου στο «Καμπ Νου» βρισκόταν σε καλό δρόμο, εντούτοις σύμφωνα με την εφημερίδα που πρόσκεται στη Μπαρτσελόνα, «Sport», οι τελικές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν οδήγησαν πουθενά κι έτσι ο ο Άλβες θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλο πρωτάθλημα.

Οι «μπλαουγκράνα» φέρονται, με βάση το ρεπορτάζ της εφημερίδας, να έκαναν νέα βελτιωμένη πρόταση στον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ, αλλά εκείνος την απέρριψε θεωρώντας πως δεν αναγνωρίζεται η προσφορά του στην ομάδα. Όπως επισημαίνεται, μάλιστα, όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά αποφάσισε να διακόψει οριστικά τις διαπραγματεύσεις.

Τα σενάρια θέλουν τον Άλβες να ανακοινώνει την αποχώρησή του από τη «Μπαρτσα» την ερχόμενη Τρίτη σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει. Ήδη, η Παρί Σεν Ζερμέν περιμένει… στη γωνία για να τον αποκτήσει, ενώ στο παιχνίδια φέρεται να έχει μπει για τα καλά και η Μάντσεστερ Σίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν δεν υπάρξει κάποια δραματική ανατροπή δεδομένων, ο 32χρονος άσος θα φορέσει την φανέλα της Μπαρτσελόνα σε άλλα τρία παιχνίδια (σ.σ. με την προϋπόθεση να τον βάλει ο Ενρίκε), αυτό με τη Λα Κορούνια για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στον τελικό ισπανικού κυπέλλου και εναντίον της Γιουβέντους στο μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στις 6 Ιουνίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης