Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Ζοζέ Μουρίνιο έπειτα από τη νίκη της Τσέλσι κόντρα στη Σουόνσι, με 5-0, καθώς, όπως αποκάλυψε, ούτε ο ίδιος δεν περίμενε το εύρος του σκορ. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε χαρούμενος για την εμφάνιση της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε στο μυστικό της… επιτυχίας, που δεν είναι άλλο από τον σεβασμό στον αντίπαλο και στο άθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Ήμασταν πολύ σταθεροί και κερδίζαμε τη μπάλα σε καλές θέσεις στο γήπεδο. Ήμασταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και πήραμε πολύ σωστές αποφάσεις με τη μπάλα στα πόδια μας. Είχαμε δύο δοκάρια και θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει περισσότερα γκολ. Είμαι χαρούμενος και με τη νίκη και με την ποιότητα του παιχνιδιού μας», ανέφερε ο Πορτογάλος.

«Η Σουόνσι είναι στη 10η θέση αλλά μπορεί να είναι και στο Top 5 βάσει του ποδοσφαίρου που παίζει. Το 5-0 δεν ήταν κάτι αναμενόμενο, αλλά όλα μας πήγαν στο παιχνίδι. Ζήτησα σοβαρότητα και να έχουμε την ίδια συμπεριφορά αν το σκορ παραμένει ανοικτό. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος. Σεβόμαστε τους εαυτούς μας, τον αντίπαλο και το ποδόσφαιρο», κατέληξε ο Μουρίνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης