Δεν είχε όρεξη για πολλές κουβέντες ο Ζοσέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Ρεάλ, εν όψει του αυριανού επαναληπτικού με τον ΑΠΟΕΛ στο «Μπερναμπέου», τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να σεβαστεί τον αντίπαλό της, τη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και τον κόσμο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μπορεί να μην πιστεύει κανείς πως ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να μας κερδίσει 4-0, όμως εμείς ως Ρεάλ οφείλουμε να τον σεβαστούμε. Σεβασμό οφείλουμε και στη διοργάνωση και στον κόσμο της ομάδας» ανέφερε αρχικά ο «Special one».

«Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, έχουμε ένα καλό ρεκόρ στο Τσάμπιονς Λιγκ με πολλές νίκες και θέλουμε να το διευρύνουμε» πρόσθεσε ο Μουρίνιο, ενώ, σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν θέλησε να κάνει αναφορές για την ενδεκάδα που θα παρατάξει, ωστόσο, σύμφωνα με τους Ισπανούς συναδέλφους, ίσως προβεί σε αρκετές αλλαγές.

Εν συνεχεία, ο Μουρίνιο τόνισε ότι δεν θα παρακολουθήσει τη ρεβάνς της Μπαρτσελόνα με τη Μίλαν. «Το ματς ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Μίλαν θα είναι συναρπαστικό, ίσως το καλύτερο των προημιτελικών, αλλά δεν θα το δω, καθώς δεν σημαίνει τίποτα για εμάς. Σκοπεύω να παρακολουθήσω εκείνο ανάμεσα σε Μπάγερν και Μαρσέιγ, καθώς θα παίξουμε με μία απ’ αυτές» είπε καταλήγοντας ο Πορτογάλος τεχνικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης