Ψήφο εμπιστοσύνης στον Κλαούντιο Ρανιέρι έδωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο πρώην τεχνικός της Ίντερ και νυν της Ρεάλ με δηλώσεις του εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Ιταλός προπονητής μπορεί να αφήσει έργο στους «νερατζούρι» με 2-3 προσθήκες.

Αρχικά, ο «Special one» μίλησε για τον αποκλεισμό των Μιλανέζων από τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για αυτήν την εξέλιξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στο παιχνίδι κόντρα στη Μαρσέιγ όλοι υποστηρίζαμε την Ίντερ. Όχι μόνο εγώ, αλλά και οι παίκτες μου που έχουν μία μεγάλη συμπάθεια προς τους ”νερατζούρι”, με δεδομένο ότι νίκησαν την Μπαρτσελόνα το 2010. Ήμασταν όλοι πολύ στενοχωρημένοι» τόνισε ο τεχνικός της Ρεάλ στην ιταλική τηλεοπτική εκπομπή «Champions League Live» και συνέχισε:

«Σίγουρα ήταν μία δύσκολη σεζόν για τους ”νερατζούρι”, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι την επόμενη σεζόν θα επιστρέψουμε νικητές. Συμβουλές; Εγώ θέλω το καλό της Ίντερ, αλλά ο Μοράτι ξέρει τι πρέπει να κάνει.

Οι παίκτες είναι άξιοι, έχουν πολλά να δώσουν και ο Ρανιέρι έχει πολλή εμπειρία και μπορεί να ηρεμήσει την ομάδα για να ξεκινήσει μία νέα σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα αλλάξει δύο με τρεις παίκτες, αλλά η καρδιά της Ίντερ παραμένουν οι οπαδοί, οι παίκτες, ο πρόεδρος. Όλοι μαζί μπορούν να τα πάνε καλά».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης