Ο Ζοσέ Μουρίνιο απέφυγε διπλωματικά να αναφερθεί στη διαιτησία του ημιτελικού με τη Λίβερπουλ, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς.

«Αν μιλήσω, ο κόσμος θα πει ‘πάλι ο Μουρίνιο’. Αν μιλήσω, η Ομοσπονδία θα με τιμωρήσει όπως κάνει πάντα, ή όπως προσπαθεί να κάνει πάντα» δήλωσε διπλωματικά ο Πορτογάλος, προσθέτοντας: «Είναι ξεκάθαρο ότι είναι δύσκολο να το δεχτούν. Πρέπει να ρωτήσω τον εαυτό μου ‘γιατί;’. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι κερδίσαμε. Οι φίλαθλοί μας ήταν φανταστικοί. Αυτό χρειαζόμαστε. Ένας τελικός στο Γουέμπλεϊ σημαίνει πολλά. Ελπίζω να τα καταφέρουν και στην Premier League και στο Champions League».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλήγοντας υπογράμμισε: «Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και στην παράταση. Θέλω να είμαι ειλικρινής και να παραδεχτώ ότι ήταν εδώ σήμερα. Είναι μία πολύ καλή ομάδα. Ο Μπρένταν Ρότζερς κάνει σπουδαία δουλειά αλλάζοντας τη διάταξη και τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του. Όπως ξεκίνησαν τη σεζόν δεν πήγαιναν στη σωστή κατεύθυνση. Ήταν έξυπνο από μέρους του να αλλάξει και να δημιουργήσει μία νέα ομάδα. Η ομάδα της Λίβερπουλ είναι νέα και ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Είμαι χαρούμενο γιατί κερδίσαμε μία εξαιρετική ομάδα σε δύο παιχνίδια. Η διαφορά μας ήταν ένα γκολ».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης