Ο Αλβάρο Μοράτα σκόραρε κόντρα στην πρώην του ομάδα και δεν έκρυψε πως το μυαλό του πλέον είναι μόνο στη Γιουβέντους, ενώ τόνισε πως πρέπει εκείνος και οι συμπαίκτες του να κάνουν το τέλειο παιχνίδι στο Μπερναμπέου.

«Πήραμε τη νίκη και ήταν ένα καλό βράδυ για εμάς, όχι μόνο επειδή σκόραρα. Τώρα πρέπει να πάμε εκεί χωρίς να σκεφτόμαστε αυτή τη νίκη, σαν να είμαστε ακόμα 0-0. Πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι στο Μπερναμπέου. Κατά τη γνώμη μου είναι το καλύτερο γήπεδο στον κόσμο. Σήμερα παίξαμε καλά, αλλά σε μια εβδομάδα πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την επιστροφή του στη Μαδρίτη: «Έχω πολλούς φίλους στη Ρεάλ, συχνά μιλάω μαζί τους, αλλά τώρα σκέφτομαι μόνο το καλύτερο για την Γιουβένους. Δεν ξέρω πως θα παίξει ο Αντσελότι, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι δύσκολο για εμάς».

Για την παρουσία της Γιουβέντους στα ημιτελικά: «Όταν υπέγραψα στη Γιουβέντους, σκεφτόμουν ότι πρέπει να φτάσει μέχρι εδώ και τα καταφέραμε. Τώρα όμως δεν μπορούμε να σταματήσουμε εδώ. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και ονειρευόμαστε να φτάσουμε πιο μακριά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης