Ένα γκολ έφτανε και… περίσσευε στον Ατρόμητο για να πάρει τη νίκη στον εξ αναβολής αγώνα με τη Δόξα στο «Καυτανζόγλειο», για την 9η αγωνιστική της Super League.

H ομάδα του Γιώργου Δώνη, με τον… συνήθη ύποπτο, Κώστα Μήτρογλου να βρίσκει… δίχτυα στο 40’, επικράτησε με 1-0 των Δραμινών, καταφέρνοντας να περάσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα από πάσα του Μπρίτο, ο στράικερ του «αστεριού» κοντρόλαρε πολύ ωραία την μπάλα και με όμορφο σουτ την έστειλε στα δίχτυα του, ανήμπορου να αντιδράσει, Δαύκου.

Ο 23χρονος φορ μάλιστα θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά του οκτώ λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, όμως σε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της Δράμας δεν έκανε καλό κοντρόλ, πετώντας έτσι στον… κάλαθο των αχρήστων τη συγκεκριμένη ευκαιρία.

Στο 75′ και πάλι ο Μήτρογλου έφτασε μία ανάσα από το 2-0,  ωστόσο του σουτ του από πλεονεκτική θέση δεν βρήκε στόχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ατρόμητος έτσι, αν και δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, κατάφερε να «αποδράσει» από το «Καυτανζόγλειο» με τη νίκη, η οποία ήταν η πέμπτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Δώνη.

Άλλωστε οι Περιστεριώτες δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου από τη Δόξα, η οποία μοιραία δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάτι θετικό από τη σημερινή αναμέτρηση.

Κίτρινες: Στεργιανός (23′), Τριποτσέρης (55′), Τόμας (75′), Φυτανίδης (84′), Ράντμαν (93′)

Δόξα Δράμας (Κατσαβάκης): Δαύκος, Τριποτσέρης, Ρούτσης, Αγτζίδης, Κοβάσεβιτς (Κουρμπόγλου 60′), Σικαλιάς, Παπαδόπουλος (Καπέλ 67′), Ψυχογιός (Ουέλινγκτον 46′), Αμπουμπακάρι, Κυβελίδης, Στεργιανός.

Ατρόμητος (Δώνης): Ράντμαν, Σκόνδρας, Οικονόμου, Τόμας, Φυτανίδης, Επστάιν (Ιγκλέσιας 82′), Μπρίτο (Τάτος 77′), Καραγκούνης, Σφακιανάκης, Δημούτσος, Μήτρογλου (Αναστασάκος 80′).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης