Άναψαν για τα καλά τα… αίματα κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Δ.Σ της Super League.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έδωσε το «παρών» σε ΔΣ της διοργανώτριας αρχής για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβρη, ζήτησε σε έντονο τόνο από τον Δημήτρη Γόντικα να ανακαλέσει τη πρόσφατη δήλωσή του περί «φιλικών», με την οποία είχε φωτογραφήσει τους «ερυθρόλευκους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού αρνήθηκε να το πράξει, κι έτσι ανάμεσα στους δύο άνδρες υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση σε πολύ υψηλούς τόνους και λίγο έλειψε η συνεδρίαση να τιναχτεί στον αέρα.

Ο διάλογος των Μαρινάκη-Γόντικα

Μαρ.: «Δεν μπορείς να προσβάλεις όλες τις ομάδες που είναι εδώ. Πες ποια είναι τα φιλικά παιχνίδια. Είσαι υπόλογος απέναντι σε όλες τις ομάδες. Είσαι απαράδεκτος»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γον.: «Εγώ λογοδοτώ μόνο στο συμβούλιο τoυ Παναθηναϊκού. Δεν έχω καμία δουλειά να απαντήσω σε εσάς. Δεν θα μου υποδείξετε τι θα λέω».

Μαρ.: «Είσαι έμμισθος. Αυτά τα κάνεις για να βρεις την επόμενή σου δουλειά. Είσαι γελοίος»!
Γον.: «Σας επιστρέφω τον χαρακτηρισμό».

Μαρ.: «Πες μου εδώ και τώρα. Είναι παράρτημα ο Πανιώνιος, ο ΟΦΗ, η Δόξα Δράμας, η Ξάνθη»;
Γον.: «Εγώ δεν ονομάτισα καμία ομάδα. Εσείς τις λέτε…»

Πάντως, μετά από παρεμβάσεις των άλλων μελών η κατάσταση εξομαλύνθηκε κι έτσι συζητήθηκε το θέμα των χορηγιών του ΟΠΑΠ.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι η Super League εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, με την οποία καταδικάζει τη δήλωση του Δημήτρη Γόντικα.

Η ανακοίνωση για τον Γόντικα
:

«Η Super League καταδικάζει τις προ ημερών δημόσιες τοποθετήσεις του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δ. Γόντικα περί “φιλικών αγώνων”, οι οποίες υποβαθμίζουν την εικόνα και την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Η ανακοίνωση για τον ΟΠΑΠ

«Η Super League εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τη στάση της ΟΠΑΠ Α.Ε. και εκείνων που υπαγορεύουν τη στάση αυτής, η οποία εμπαίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Διοργανώτρια Αρχή οφείλει να θέσει προ των ευθυνών τους εκείνους οι οποίοι με διάφορες δικαιολογίες καθυστερούν εδώ και 13 μήνες την υπογραφή της Σύμβασης Ανταποδοτικής Χορηγίας.

Το σημερινό Δ.Σ. της Super League αποφάσισε να περιμένει την οριστική έγγραφη απάντηση της ΟΠΑΠ Α.Ε. μέχρι την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012, μετά την παρέλευση της οποίας θα επανακαθορίσει την εν γένει στάση της απέναντι στην ΟΠΑΠ Α.Ε».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης