Μεγάλες συγκινήσεις έχει επιφυλάξει μέχρι τώρα στους λάτρεις του ποδοσφαίρου η ελληνική Super League.

Εντούτοις, όπως είναι φυσικό, όσο περνούν οι αγωνιστικές η μάχη στο πρωτάθλημα θα φουντώνει ολοένα και περισσότερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι τώρα, οι φίλαθλοι έχουν παρακολουθήσει αμφίρροπα παιχνίδια, που παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον στα κανάλια Novasports του Vodafone TV.

Ωστόσο τα καλύτερα έρχονται… Κι αυτό γιατί, εκτός από τη μάχη κορυφής, αρκετές ομάδες ερίζουν για να πλασαριστούν στην πρώτη εξάδα, που θα τους δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούν στα πλέι οφ, στα οποία σημειωτέον, εκτός του πρωταθλητή, θα κριθούν και τα άλλα τέσσερα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Παράλληλα οι ομάδες που έχουν μείνει χαμηλά στη βαθμολογία παλεύουν για να αποφύγουν την τελευταία θέση, που οδηγεί απευθείας στη Super League 2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, ξεκινώντας από την κορυφή της βαθμολογίας.

Λίγο μετά το κλείσιμο του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχουν ξεφύγει βαθμολογικά και προβάλλουν ως οι βασικές διεκδικητές του τίτλου.

Τα πάντα αναφορικά με την πρώτη θέση παραμένουν ρευστά και οι επόμενοι αγώνες τους, τους οποίους θα έχετε την ευκαιρία να τα παρακολουθήσετε στα κανάλια Novasports του Vodafone TV είναι αρκετά κρίσιμοι.

Στην 16η αγωνιστική η ομάδα του Πειραιά θα φιλοξενηθεί από τον Βόλο (22./12), ενώ ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο στην Τούμπα (23/12).

Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι και η ΑΕΚ, αν και έχει δει τον «δικέφαλο» του Βορρά και τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ξεφύγει λίγο στη βαθμολογία, είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να καλύψει το χαμένο έδαφος, με νέο προπονητή στον πάγκο της (Μάσιμο Καρέρα).

Πάντως στην 16η στροφή του ποδοσφαιρικού «μαραθωνίου» της Super League ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (22/12) στο ΟΑΚΑ.

Τόσο οι «πράσινοι» όσο και οι Θεσσαλονικείς έχουν τον ίδιο στόχο, ήτοι την είσοδο στα πλέι οφ και ως εκ τούτου η μεταξύ τους αναμέτρηση θεωρείται σημαντική.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι αρκετές είναι και οι επαρχιακές ομάδες που έχουν κάνει την… επανάστασή τους και διαγράφουν πολύ καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, με πρώτο και καλύτερο τον ΟΦΗ που βρίσκεται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Από εκεί και πέρα οι διαφορές στις χαμηλότερες θέσεις ανάμεσα στις ομάδες είναι μικρές και ως εκ τούτου τα πάντα μπορούν να αλλάξουν από βδομάδα σε βδομάδα, με τον Πανιώνιο και τον Παναιτωλικό να βρίσκονται στη δυσκολότερη θέση, όσον αφορά στην αποφυγή του υποβιβασμού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης