Κέφια είχε η… κληρωτίδα και ανέδειξε πρόωρο «τελικό» για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (8/10, ΟΑΚΑ). Για το Λουκά Μαυροκεφαλίδη όμως απέχει πολύ αυτός ο νοκ άουτ αγώνας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το sport-fm.gr, ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ-σέντερ υποστήριξε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της «πράσινης» ΚΑΕ πως τη δεδομένη χρονική στιγμή το μόνο που ενδιαφέρει τους νταμπλούχους Ελλάδος είναι οι προετοιμασία τους στο Καρπενήσι για να «δέσει» η ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά δεν παρέλειψε να παραδεχθεί πως τα «ντέρμπι αιωνίων» αφήνουν πάντα μια διαφορετική αίσθηση, απ’ ό,τι όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό έχουν πάντα μια ιδιαίτερη σημασία. Έτσι και ο προημιτελικός του Κυπέλλου. Θεωρώ, όμως, πως ακόμη δεν θα πρέπει να μας απασχολεί ο συγκεκριμένος αγώνας. Βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της προετοιμασίας μας και δουλεύουμε σκληρά εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Είμαστε μια νέα ομάδα που χρειάζεται πολλή δουλειά ώστε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Όταν έρθει η ώρα θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι αυτό και θα κάνουμε τα πάντα ώστε να το κερδίσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης