Ενήμερος για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Πάουλο Μασάδο.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός της Τουλούζ, μιλώντας στην «Sportday», επιβεβαίωσε ότι οι ερυθρόλευκοι» τον έχουν εντάξει στο μετεγγραφικό τους στόχαστρο, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία να αγωνιστεί στην ομάδα του Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Γνωρίζω και εγώ για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Είμαι ενήμερος. Έχω μιλήσει με τον Κέβιν Μιραλάς, με τον οποίον παίζαμε μαζί στη Σεντ Ετιέν, και ξέρω πολλά πράγματα για τον Ολυμπιακό. Με κολακεύει το ενδεχόμενο να έρθω να παίξω σε αυτή την ομάδα.

Γνωρίζω από πρώτο χέρι και τον κόσμο του Ολυμπιακού, έχω παίξει στο γήπεδό του με τη Σεντ Ετιέν και δεν μπορώ να ξεχάσω την ατμόσφαιρα. Είναι δεδομένο ότι θα φύγω από την Τουλούζ. Εγώ έχω τελειώσει από εκεί» τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος άσος.

Καταλήγοντας ο Μάσαδο ανέφερε: «Η Τουλούζ είπε ότι ζητάει για μένα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, όμως αυτά τα χειρίζεται ο ατζέντης μου. Δεν ξέρω αν μπορούμε να μιλάμε για δανεισμό με οψιόν αγοράς ή για κανονική μετεγγραφή. Εγώ θέλω να έρθω στον Ολυμπιακό και να κάνουμε και πάλι ντουέτο με τον Κέβιν Μιραλάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης