Μαρινάκης: «Μας κοροϊδεύουν»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012, 21:06
Μαρινάκης: «Μας κοροϊδεύουν»
Στο έκτακτο ΔΣ της Super League παρευρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, εκφράζοντας την οργή του για την στάση των βουλευτών, κατά τη συζήτηση για τη ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου.

«Δεν είναι δυνατόν αυτοί που τα έχουν κάνουν μαντάρα και η χώρα βρίσκεται εδώ που βρίσκεται να τα βάζουν με το ποδόσφαιρο» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών και συνέχισε:«Είναι απαράδεκτη η στάση των Βουλευτών και της Πολιτείας απέναντι στο ποδόσφαιρο».

Εν συνεχεία ο Μαρινάκης κάλεσε όλους τους παράγοντες να αντιδράσουν: «Πρέπει να αντιδράσουμε για όλα αυτά. Όλοι μιλούν για κρατικοδίαιτο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό δεν ισχύει. Πρέπει να παρουσιάσουμε όλα τα στοιχεία που έχουμε για να καταλάβει ο κόσμος τι γίνεται».

Καταλήγοντας, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε και στις διατάσεις του νέου αθλητικού νόμου και τη δημιουργία λεσχών φιλάθλων: «Δεν είναι δυνατόν οι πρόεδροι να είναι υπεύθυνοι αν πέντε χούλιγκαν κάνουν επεισόδια εκτός γηπέδου.

Είναι γελοίο να έχουμε την ευθύνη αν η αστυνομία κάνει έλεγχο και σε μια λέσχη βρουν πέντε καπνογόνα ή οτιδήποτε άλλο. Είμαστε υπεύθυνοι για τα εισιτήρια που δίνουμε, θα είμαστε και για αυτό; Θα πρέπει να αντιδράσουμε και για αυτά που αναφέρει ο νόμος για την λειτουργία των λεσχών».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012, 21:20