Πανευτυχής για την πρώτη εκτός έδρας νίκη της Καλλιθέας εμφανίστηκε ο Νίκος Παντέλης.

Ο τεχνικός των «μπλε», μετά την εμφατική επικράτηση (5-0) της ομάδας του κόντρα στην Αναγέννηση Επανομής δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Έπρεπε να έρθει το τέλος του πρώτου γύρου για να πανηγυρίσει η Καλλιθέα το παρθενικό διπλό. Ήταν μια δίκαιη επικράτηση, με μεγάλη έκταση του σκορ, που οφείλεται και στην αποβολή του αντιπάλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως ομάδα επιβάλαμε το ρυθμό μας και μας βοήθησε το γρήγορο γκολ, που μετέφερε την πίεση και το άγχος στον αντίπαλο. Αυτή η επιτυχία μας γεμίζει αυτοπεποίθηση, αλλά για να έχει αντίκρισμα πρέπει την επόμενη αγωνιστική να νικήσουμε στην έδρα μας τα Γιαννιτσά. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά και στην Επανομή και τον κ. Βοσνιάδη, που κάνει καλή δουλειά και αυτό φαίνεται από τη θέση τους στη βαθμολογία».

Εκ μέρους των παικτών της Καλλιθέας, ο Μάρκος Φουντουκίδης υποστήριξε: «Είναι σημαντικό να κερδίζεις τόσο εύκολα μια δυνατή ομάδα, ειδικά στην έδρα της, όπως η Επανομή. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και το γρήγορο γκολ που πετύχαμε μας βοήθησε καταλυτικά. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και πλέον προέχει να κερδίσουμε τα Γιαννιτσά».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης