Το σύνθημα για την κατάκτηση του τροπαίου έδωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, μιλώντας για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο final 4 της Κωνσταντινούπολης.

«Ήρθαμε εδώ για να το πάρουμε» διατράνωσε ο άσος των Πειρατών, ο οποίος παράλληλα υποσχέθηκε ότι τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του θα υπερβάλλουν εαυτούς στον αυριανό ημιτελικό με την Μπάρτσελόνα για να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό της Κυριακής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ομάδα βρίσκεται στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη. Εδώ έχει στηθεί μια γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Μπροστά μας έχουμε έναν πολύ δύσκολο ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη, αλλά κυρίως θα προσπαθήσουμε να διασκεδάσουμε το παιχνίδι. Η ομάδα μας έχει δείξει πως διαθέτει δυνατότητες. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι» τόνισε αρχικά ο Μάντζαρης.

Εν συνεχεία μίλησε:

Για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 4: «Σίγουρα, κανείς δεν την περίμενε ούτε την πίστευε. Εμείς το λέγαμε στην αρχή μεταξύ σοβαρού και αστείου, αλλά όσο περνούσε ο καιρός τόσο περισσότερο το πιστεύαμε. Ήρθαμε εδώ πέρα για να το κερδίσουμε, πάμε να χτυπήσουμε δύο ματς για να πάρουμε το τρόπαιο».

Για το πώς θα αντιμετωπίσουν την Μπαρτσελόνα:
«Θα παίξουμε πολύ πιεστική άμυνα κι αν κάνουμε ένα καλό παιχνίδι θα έχουμε πολλές πιθανότητες για να κερδίσουμε».

Για το εάν έχει αλλάξει η ζωή του:
«Ούτε στο πιο τρελό μου όνειρο δεν το περίμενα. Είναι σπουδαία εμπειρία και μεγάλη πρόκληση, θα κάνω ό,τι καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα μου να φθάσει στη νίκη».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης