Ο Ολυμπιακός δε λύγισε στις δύσκολες στιγμές του παιχνιδιού και με κρεσέντο πίσω από τη γραμμή των 6,75 στο τελευταίο δεκάλεπτο πήρε τη νίκη επί της Εφές με 86-75.

Σε δηλώσεις του, ο Βαγγέλης Μάντζαρης ανέφερε πως άπαντες υπερέβαλλαν εαυτούς για να φτάσουν στη νίκη επί της Εφές και να προκριθούν στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, παίζοντας πλέον τα… ρέστα τους στη Μόσχα για το πλεονέκτημα έδρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι μια σπουδαία νίκη για εμάς, σε μια δύσκολη δύσκολη εβδομάδα με πολλές απουσίες, καθώς έλειπαν σήμερα πολλά παιδιά. Παρόλ’ αυτά δώσαμε το κάτι παραπάνω, παίξαμε και για τους απόντες και πήραμε το ροζ φύλλο αγώνα. Έχουμε πει πως ο καθένας στην ομάδα έχει το ρόλο του. Σήμερα συμπληρώσαμε και το κενό των τραυματιών και είμαστε περήφανοι που για δέκατη συνεχόμενη χρονιά θα είμαστε στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

«Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τη συνέχεια. Είμαστε Ολυμπιακός και όποιος και να λείπει, πάντα παίζουμε για τη νίκη, πάντα παίζουμε για να κερδίζουμε στο παρκέ. Τώρα προέχει ο Κόροιβος Αμαλιάδας και στη συνέχεια θα δούμε το ματς στη Μόσχα. Θα παλέψουμε για το πλεονέκτημα έδρας».

Τέλος για το αν ξεχώρισε κάποιον συμπαίκτη του για την αποψινή του παρουσία, είπε: «Θα ήταν άδικο αν μιλήσουμε συγκεκριμένα για κάποιον. Όλοι έδωσαν το κάτι παραπάνω και φτάσαμε σε αυτή τη νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης