Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε νικηφόρα από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και μετά τη νίκη της (2-0) επί της Νιούκαστλ βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάκτηση του τίτλου.

Πάντως, ο τεχνικός των «πολιτών», Ρομπέρτο Μαντσίνι, με δηλώσεις μετά το τέλος του ματς με τους «ανθρακωρύχους», τόνισε ότι ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα (σ.σ.: απομένει το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με την ΚΠΡ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση για την επερχόμενη κατάκτηση του τίτλου έπειτα από 44 χρόνια, ο Ιταλός προπονητής δήλωσε: «Ελπίζω, αλλά ακόμα έχουμε ένα παιχνίδι. Ένα δύσκολο ματς, σαν το σημερινό. Η πίεση δεν είναι σημαντική τώρα. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε 86 βαθμούς. Έχουμε άλλο ένα ματς. Θα είμαι σίγουρος μόνο μετά την ΚΠΡ».

Εν συνεχεία ανέφερε για το ματς με τη Νιούκαστλ: «Ήταν δύσκολο, επειδή η Νιούκαστλ είναι καλή ομάδα. Αξίζαμε τη νίκη, επειδή είχαμε πολλές ευκαιρίες. Σε παιχνίδια σαν αυτό πρέπει να παίζεις καλά, αν θέλεις να κερδίζεις και πρέπει να κάνουμε το ίδιο στο επόμενο ματς την Κυριακή. Κάποιες φορές είναι καλύτερο να σκοράρεις γρήγορα, αλλά σήμερα ήταν δύσκολο. Η Νιούκαστλ είναι καλή ομάδα, έπαιξαν καλά, αλλά ήταν σημαντικό ότι τελειώσαμε πολύ καλά το ματς».

Από την πλευρά του, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης και σκόρερ των δύο τερμάτων της ομάδας, Γιάγια Τουρέ, είπε: «Δεν έχει τελειώσει. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί η ΚΠΡ παλεύει για να μείνει στην Πρέμιερ Λιγκ. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να πιστεύουμε. Η Νιούκαστλ είναι μια αθλητική και δυνατή ομάδα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Ωστόσο, αυτό είναι εκπληκτικό για εμάς!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης