Με σκόρερ τον Γιαλούση, ο Εργοτέλης «απέδρασε» με την ισοπαλία από τους «Ζωσιμάδες», παίρνοντας έτσι έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στη Super League.

Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου, η οποία βρέθηκε να χάνει από το 59’, μετά το γκολ του Βίλα, κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, για το τελικό 1-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ηρακλειώτες ολοκλήρωσαν το ματς με εννέα παίκτες, μετά τις αποβολές με δεύτερη κίτρινη κάρτα των Ολίσε και Σαρρή.

O αγώνας

Πολύ φτωχό ήταν το θέαμα στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι είχα μία ανούσια κατοχή (57-43%) χωρίς ωστόσο δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία των κρητικών, οι οποίοι παρατάχθηκαν με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς, με αποτέλεσμα και αυτοί να είναι ανύπαρκτοι επιθετικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό του αγώνα άλλαξε άρδην, καθώς οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, και ενέτειναν την πίεσή τους.

Ο Πάντος έριξε… προειδοποιητική βολή στο 48’, βλέποντας να αποκρούει την μπάλα ο Καβουσάκης, ο οποίος όμως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στη φάση του 59ου λεπτού, όταν ο Βίλα με όμορφή ενέργεια έκανε το 1-0 για τον «Άγιαξ» της Ηπείρου.

Στο 65ο λεπτό ο ΠΑΣ «φλέρταρε» με το 2-0, με σουτ του Πάντου, που δεν βρήκε στόχο, ενώ ακολούθησαν δύο αποβολές των φιλοξενουμένων (Ολίσε στο 77′ και Σαρρής στο 82′).

Κι ενώ η… πλάστιγγα του αγώνα έδειχνε να έχει γείρει οριστικά προς την μεριά των γηπεδούχων, ο Γιαλούσης λύτρωσε τους φιλοξενούμενους.

Μετά από μία στημένη μπάλα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, που έφερε σύγχυση στα καρέ του Κηπουρού, ο παίκτης των Κρητικών από κοντά ισοφάρισε σε 1-1.

Μάλιστα η ομάδα του Καραγεωργίου, λίγο έλειψε να κάνει την ανατροπή ένα λεπτό αργότερα, ωστόσο ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ ενήργησε σωτήρια σε μακρινό σουτ του Λεάλ.

Κίτρινες: Ντάσιος 25′, Κώτσιος 54′ – Ολίσε 14′, Σαρρής 56′, Λεάλ 75′

Κόκκινες: Ολίσε 77′ (2η κιτρ.), Σαρρής 82′ (2η κιτρ.)

ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Κώτσιος, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Πάντος (Σκούφαλης 83′), Ντε Βινσέντι, Μπεσέρα, Γεωργίου, Ζαμπρέλα, Βίλα.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Σαρρής, Μπούντιμιρ, Ολίσε, Γιαλούσης, Κουτσιανικούλης, Σίλβα Τζούνιορ, Τζανακάκης (Κυριακίδης 68′), Μπέτο (Λεάλ 64′).

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης