Πανέτοιμη για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα είναι η Λάρισα.

Οι «βυσσινί» ολοκλήρωσαν με μία προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων την προετοιμασία τους για τον συγκεκριμένο αγώνα και ακολούθως ο Μιχάλης Ζιώγας ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ααράμπ, Κατσιαρός, Πίνα, Γκρούμπιεσιτς, ο ανέτοιμος Χασομέρης, ο Βενετίδης και ο Αραμπατζής λόγω οσφυαλγίας.

Αντίθετα, επιστρέφουν οι Καούνος και Γκονζάλεζ. Την 20άδα που ανακοίνωσε ο τεχνικός της ΑΕΛ απαρτίζουν οι: Σωτηρίου, Βοσνιάδης, Κολοβέτσιος, Ψωμάς, Φωτιάς, Γκαλίτσιος, Παπαγεωργίου, Καρανίκας, Νεμπεγλέρας, Χατζής, Πότσι, Τσιάρας, Βούζας, Πλιάγκας, Μπλέντι, Γκονζάλεζ, Ζεκίνια, Λαζιμάν, Σιατραβάνης και Καούνος.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι αντικαταστάτης του Νίκου Γκούλιου στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων είναι ο Θοδωρής Κυριακούλης. Γεννημένος στις 2 Μαΐου του 1966 φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΛ την περίοδο 1984-1992 και υπήρξε στέλεχος των ομάδων που κατέκτησαν το Κύπελλο (1985) και το πρωτάθλημα Ελλάδος (1988). Μέχρι πρότινος κατείχε το αντίστοιχο πόστο στην ομάδα του Πυργετού και ταυτόχρονα ήταν υπεύθυνος για την εκγύμναση των τερματοφυλάκων σε όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης