Ο Γιώργος Κουτρουμπής θεωρεί πως με νίκες επί του Ατρόμητου και το Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός μπορεί να ξαναμπεί δυναμικά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

«Είναι μια σημαντική περίοδος για την ομάδα αυτή τη στιγμή, άλλαξε ο προπονητής μετά από δυόμιση χρόνια. Ειδικά για κάποιους παίκτες που ήμασταν από την αρχή εδώ και ξεκινήσαμε με τον κ. Αναστασίου. Είναι μια δύσκολη περίοδος για εμάς, παρόλα αυτά συνεχίζουμε. Ήταν μια απόφαση της διοίκησης και κοιτάμε τα επόμενα ματς που είναι πολύ σημαντικά» ήταν τα πρώτα λόγια του αμυντικού του Τριφυλλιού στην κάμερα της Nova.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό το σοκ μπορεί να επηρεάσει θετικά την ομάδα προκειμένου να αλλάξει και λίγο την εικόνα της γιατί δεν έχετε δείξει ακόμα τις πραγματικές δυνατότητες σας;

«Αυτό θα το δείξει η πορεία που θα κάνουμε στη συνέχεια. Πιστεύω δεν ήμασταν σε καλή περίοδο τον τελευταίο καιρό. Ελπίζουμε και εμείς με την απόδοση μας στα επόμενα ματς να το αλλάξουμε αυτό και θα κυνηγήσουμε τη νίκη με τον Ατρόμητο σε ένα ματς πολύ σημαντικό».

Αυτό το παιχνίδι μοιάζει σαν τελικός, δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλεια βαθμών, αν θέλετε να παραμείνετε στο παιχνίδι του τίτλου. Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μια ομάδα που επίσης έχει αλλάξει προπονητή οπότε πάνω-κάτω είναι στην ίδια κατάσταση με εσάς;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ναι και ο Ατρόμητος όπως έχουμε δει δεν είναι σε καλή κατάσταση. Εμείς θέλουμε πολύ τη νίκη διότι πέρασαν δυο ντέρμπι στα οποία ουσιαστικά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Έρχονται δυο ακόμα κρίσιμα παιχνίδια με τον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό και ευελπιστούμε να τα κερδίσουμε και τα δυο για να αλλάξει και η ψυχολογία των παικτών».

Στο Περιστέρι δεν τα πηγαίνετε τόσο καλά. Τι πρέπει να αλλάξει;

«Νομίζω πρέπει να πάμε πιο συγκεντρωμένοι, να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε και να κερδίσουμε το ματς».

Περιμένεις θεαματική αλλαγή στον Ατρόμητο ή είναι λίγες οι μέρες ώστε ο κ. Δέλλας να αλλάξει πράγματα στην ομάδα του;

«Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει θεαματική αλλαγή. Όπως είπατε και εσείς τώρα ανέλαβε ο κ. Δέλλας τον Ατρόμητο. Παρόλα αυτά περιμένουμε και αυτοί να παρουσιαστούν έτοιμοι για αυτό το ματς καθώς παίζουν απέναντι στον Παναθηναϊκό και θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να μας κερδίσουν».

Ρεαλιστικά υπάρχουν πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου, είστε οκτώ βαθμούς από την κορυφή αλλά υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα και φυσικά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί. Το πιστεύετε;

«Το πιστεύουμε και πιστεύω ότι τα δυο αυτά ματς θα κρίνουν πολύ κατά πόσο θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο και ειδικά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αλλά πρώτα απ’ όλα πρέπει να κερδίσουμε το ματς που έχουμε το Σάββατο».

Ο κόσμος όπως αντιλαμβάνεσαι είναι πικραμένος, ως Έλληνας ακούς και περισσότερα σχόλια. Τι θέλεις να του πεις γιατί η αλήθεια είναι ότι έχει κάνει αρκετή υπομονή;

«Πιστεύω ότι φέτος έχει κάνει πολύ υπομονή, τα πράγματα δεν είναι καλά στην ομάδα αλλά πιστεύω με την απόδοση μας στα επόμενα ματς να αλλάξουμε και την ψυχολογία μας και την ψυχολογία του κόσμου ώστε να έχουμε καλύτερη συνέχεια».

Εσύ ενδεχομένως να επιστρέψεις και στα στόπερ στο ματς με τον Ατρόμητο. Αμυντικό χαφ ή στόπερ που αισθάνεσαι καλύτερα;

«Και στις δυο θέσεις δεν έχω πρόβλημα, να παίξω, όπου μου ζητηθεί θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης