Με στόχο την κατάκτηση της πέμπτης διαδοχικής νίκης του θα παραταχθεί ο ΑΓΟ Ρεθύμνου στον αυριανό εντός έδρας αγώνα του με το Περιστέρι.

Η ομάδα του Στέργιου Κουφού, η οποία διάγει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και προέρχεται από τη σπουδαία επικράτηση στην έδρα του Πανιωνίου, αν κατακτήσει το ροζ φύλλο στον αγώνα με τους «πρίγκιπες των δυτικών προαστίων», θα ανέβει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, προσπερνώντας τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι έχουν ρεπό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος στο ματς με το Περιστέρι ο τεχνικός του ΑΓΟΡ, δήλωσε: «Εμείς σαν ομάδα πρέπει να διαχειριστούμε τη μεγάλη νίκη επί του Πανιωνίου, καθώς οι προσδοκίες είναι ακόμα μεγαλύτερες. Από την άλλη, το Περιστέρι έτυχε της μεγαλύτερης έκπληξης στο φετινό πρωτάθλημα και είναι λογικό να έχει πεισμώσει μετά την ήττα του από το Μαρούσι» αναφέρει ο τεχνικός του ΑΓΟΡ.

Ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με το Περιστέρι σημειώνει «Γενικότερα το Περιστέρι είναι μία ομάδα που είναι επικίνδυνη στα εκτός έδρας ματς, γεγονός που φάνηκε από την παρουσία του κόντρα στον ΠΑΟΚ. Συνεπώς, πρέπει να δείξουμε συγκεντρωμένοι και πως δεν έχουμε μείνει στη νίκη επί του Πανιωνίου. Πιστεύω πως με σοβαρότητα και τη βοήθεια του κόσμου θα καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε τη νίκη».

Από την πλευρά του ο Περικλής Δορκοφίκης, ανέφερε: «Στο παιχνίδι της Κυριακής καταφέραμε να κατακτήσουμε ένα σπουδαίο διπλό, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, όπως αυτή του Πανιωνίου. Το συναίσθημα ήταν πάρα πολύ όμορφο για όλα τα μέλη της ομάδας μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα σε διάστημα τριών ημερών, καλούμαστε να δώσουμε ακόμα ένα παιχνίδι, αυτό κόντρα στο Περιστέρι. Πρέπει να νικήσουμε στο ματς της Τετάρτης, για να μπορέσει να πάρει αξία το πολύ σημαντικό διπλό στην Νέα Σμύρνη. Την αξία που του αξίζει γιατί ήταν μία τεράστια νίκη».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης