Σοβαρότητα και συγκέντρωση ζήτησε από τους παίκτες του ο τεχνικός του ΑΓΟ Ρεθύμνου, Στέργιος Κουφός, ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των Ρεθυμνιωτών:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για πρώτη φορά, από την αρχή της σεζόν, στις προπονήσεις ήμασταν λιγότεροι από ποτέ. Το ευχάριστο είναι πως σχηματίζουμε 12άδα, καθώς εκδόθηκε και το δελτίο του Κόλεμαν. Όταν παίζεις με τον Άρη στο «Αλεξάνδρειο» και ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή που προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, το έργο μας αναμένεται να είναι δύσκολο. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τη σοβαρότητα που μας διακρίνει και σε αυτή τη δύσκολη έδρα.

Πλέον νοιώθω πως το πρωτάθλημα έχει τελειώσει για μας, καθώς δεν παίζει μεγάλη σημασία αν βγούμε τρίτοι ή πέμπτοι. Πλέον, χτίζουμε την επόμενη μέρα, πράγμα πολύ σημαντικό για το σύλλογο, μετά και την εκπληκτική πορεία αυτή τη σεζόν. Τα κεκτημένα είναι ήδη υπερβολή για εμάς. Αυτό που μας οδηγεί είναι η θέληση των παιδιών και ο μπασκετικός εγωισμός και η υστεροφημία. Συνεπώς, παρά τα προβλήματα, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το μπάσκετ μας και να διεκδικήσουμε τη νίκη απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης