Στην καλύτερη αγωνιστική περίοδο της καριέρας του είναι ο Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο, σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Γιάννη Κόντη και με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Record» του Μεξικό. Ο κ. Κόντης απέδωσε την άνοδο του Καστίγιο στην παρουσία του Μανουέλ Μασάδο στον πάγκο του Άρη.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Κόντης είπε: «Στα τελευταία παιχνίδια ο Νέρι αγωνίζεται σε διαφορετική θέση. Παίζει μπροστά, σε ελεύθερο ρόλο. Αποδίδει αρκετά καλά, βοηθά τους συμπαίκτες του και η ομάδα αποδίδει αυτή τη στιγμή το ποδόσφαιρο που πάντοτε θέλαμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει πολλές αρμοδιότητες πίσω από τους επιθετικούς και ειλικρινά πιστεύω ότι αποδίδει καλύτερα τώρα, γιατί είναι διαφορετικό από τότε που έπαιζε στον Ολυμπιακό, όπου είχε βοήθειες από πολλούς παίκτες υψηλού επιπέδου. Είναι αλλιώς όταν αγωνίζεται σε μια ομάδα που δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες.

Η βασική αλλαγή για τον Νέρι είναι ότι πλέον δεν διαμαρτύρεται στις διεκδικήσεις του με τους αντιπάλους, επειδή ακριβώς οι αμυντικοί τον έχουν πάντοτε από κοντά για να τον πιέσουν. Πλέον είναι πολύ πιο ήρεμος.

Ο Νέρι είναι ένας παίκτης πολύ συναισθηματικός και ξεχωριστός. Δεν μπορείς να τον έχεις σε μια ομάδα, όπου κανείς δεν μιλά στους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να έχει κάποιον που ξέρει να διαχειρίζεται τα ανθρώπινα σύνολα και να μιλά με τους παίκτες. Αν σκεφτείς ότι είσαι ένας στρατιώτης και απλώς δίνεις διαταγές, τα πράγματα είναι δύσκολα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης