Η Morgan Stanley είναι ο χρηματοπιστωτικός όμιλος με τον οποίο βρίσκεται σε συζητήσεις ο Γιάννης Κόντης και ενδιαφέρεται να επενδύσει στον Άρη, όπως αποκάλυψε ο εκτελεστικός διευθυντής των «κίτρινων» στην έκτακτη γενική συνέλευση της «Κοινωνίας Μελών Άρη». Αναλυτικά όσα είπε ο Κόντης:

«Δεν είχα κανένα λόγο γιατί δεν έχω ευθύνη να προσπαθούμε να βρούμε λύση με τον πρόεδρο. Οικονομική για να μπει η ΠΑΕ σε σωστό δρόμο. Το αύριο της ομάδας να μου το πείτε υπεύθυνα για να το χειροκροτήσω και εγώ. Είπαμε ότι θα φέρουμε κάποια χρήματα, 2 – 2,5 εκ ευρώ μέχρι το καλοκαίρι απόρροια προσέγγισης που κάναμε από τον Οκτώβριο.

Οι άνθρωποι αυτοί είναι ο αντιπρόεδρος της εταιρίας “Morgan Stanley”, που είναι από τους μεγαλύτερους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς. Φερνάντο Πλα Μπενέιτο λέγεται και είναι αντιπρόεδρος. Είδαν τον Άρη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τον Οκτώβριο και είπαν ότι μπορούν να διοχετεύσουν λεφτά για δικούς τους λόγους. Αν κάποιος έχει άλλη πρόταση να τη χειροκροτήσω. Θέλω να μου πει κάποιος ότι αύριο θα πληρώσει τους παίκτες του Άρη που έχουν να κάνουν προσφυγή. Σήμερα μιλάνε τα χρήματα και οι ανάγκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συζητήσαμε για την χρηματοδότηση με τον αντιπρόεδρο της Morgan Stanley, ο οποίος θα χρηματοδοτήσει τον ΑΡΗ και στο μέλλον θα δούμε τις προθέσεις του. Εγώ ανέτρεξα σε μια οικονομική εταιρία. Δεν πήγα στον Ολυμπιακό, όπως άλλοι. Τα χρήματα τα βάζει προσωπικά ο Αθανασιάδης. Αν συμβεί κάτι θα χρωστάει τα χρήματα. Δνε ήρθε η εταιραία να αγοράσει τις μετοχές. Ο Άρης χρειάζεται μετρητά. Δεν μπορεί όμως κάθε δέκα μέρες να κάνει ο καθένας πρόταση μομφής και να ακυρώσει τη διοίκηση».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης