Στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Άρη στο Νέο Ρύσιο βρέθηκε σήμερα ο Γιάννης Κόντης.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της «κίτρινης» ΠΑΕ είχε συνομιλία με τους ποδοσφαιριστές του Μασάδο, ενημερώνοντάς τους επίσημα για τις εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι και την ολοκλήρωση της συμφωνίας με εταιρεία του εξωτερικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ισχυρός άνδρας των «κίτρινων» , αναφερόμενος στο θέμα των οφειλών προς τους ποδοσφαιριστές, ζήτησε από τους τελευταίους να κάνουν λίγες ημέρες ακόμη υπομονή, καθώς, όπως επισήμανε υπήρξε μια μικρή… εμπλοκή στην εισαγωγή των χρημάτων από την εταιρεία του εξωτερικού.

Ο Γιάννης Κόντης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο σαββατιάτικο ντέρμπι του Άρη με την ΑΕΚ, δίνοντας το σύνθημα της νίκης.

«Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που περνάτε. Γνωρίζουμε ότι κάνετε υπομονή τόσο καιρό, αλλά θα ζητήσουμε την υπομονή σας για λίγες μέρες ακόμη», ήταν αρχικά τα λόγια του και συνέχισε: «Το θέμα της εισροής των χρημάτων παρουσίασε μια μικρή εμπλοκή, η οποία είναι προσωρινή και δεν είναι κάτι το ανησυχητικό. Με λίγη υπομονή όλα θα πάρουν τον δρόμο τους» ανέφερε αρχικά ο Κόντης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, μίλησε και για το ντέρμπι με ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης»  υπογραμμίζοντας ότι: «Θέλουμε τη νίκη για να κάνουμε την τελική επίθεση».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης