Σε ισχύ εξακολουθεί να είναι η πρόταση που έχει καταθέσει για την ΠΑΕ Άρης, ο Γιάννης Κόντης, όπως ξεκαθάρισε σήμερα (10/05) ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis», ο Γιάννης Κόντης αναφέρθηκε αρχικά στη δήλωσή του περί αποχώρησης από την ΠΑΕ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κάθε μέρα θα λέμε τα ίδια; Η ΠΑΕ Άρης έχει διοίκηση. Το πλάνο που είχα στο μυαλό μου θα εφαρμοστεί κατά γράμμα. Όλα τα υπόλοιπα λέγονται από άγνωστους μέχρι χθες. Για αυτό και εγώ λέω “ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα”. Χρειάζονται λεφτά. Ας εμφανιστούν, όχι με λύσεις τύπου δάνειο με τα τηλεοπτικά και θα βοηθήσει ο κόσμος».

Για το ποσό που αναμένεται να μπει στην ΠΑΕ Άρης, τόνισε:

«Ότι χρειαστεί. Χθες μιλήσατε με τον άνθρωπο και είπε από εκεί και πέρα ότι χρειαστεί. Ας αναλάβει ο καθένας που δημιουργεί προβλήματα και λέει ψέματα με κίνητρο την εμπάθεια ότι και αυτός θα κριθεί. Η Θεσσαλονίκη είναι μικρή και όλοι θα κριθούν από τον κόσμο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, για τις προϋποθέσεις της συνεργασίας με τον Φερνάντο Πλα, είπε:

«Ότι είναι να προβλεφθεί, θα το δείτε στην πρόταση που θα κάνει η ΠΑΕ. Ένα άτομο της θέσης και της προσωπικότητας του κ. Πλα έφτασε να εξισώνεται με οποιοδήποτε υπάλληλο τράπεζας. Είναι χειριστές μεγάλων περιουσιών και funds».

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης