Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό έκανε ο Πέτρος Κωνσταντινέας, ο οποίος είδε τα ξημερώματα το αρτοποιείο, που διατηρεί στην Καλαμάτα, να καταστρέφεται από εκρηκτικό μηχανισμό, που τοποθέτησαν άγνωστοι δράστες.

Ο Έλληνας διαιτητής μίλησε για το συγκεκριμένο συμβάν, ενώ εμφανίστηκε ασαφής αναφορικά με το αν σκοπεύει να αποσυρθεί από τη διαιτησία, επισημαίνοντας ότι θέλει χρόνο να σκεφτεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι δίκοπο μαχαίρι. Από τη μία σκέφτομαι αν αξίζει τον κόπο, γιατί δεν ζω από την διαιτησία. Από την άλλη, είναι και το μήνυμα που θα περάσει στους συναδέλφους.

Θέλω να κάτσω να σκεφτώ ήρεμα τι θα κάνω. Θέλω να δώσω ένα μήνυμα. Τα υλικά αποκαθίστανται, τα πνευματικά δεν αποκαθίστανται», τόνισε αρχικά ο Μεσσήνιος ρέφερι, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3 και συνέχισε:

«Είμαι 16 χρόνια διαιτητής, με στήριξε ο νομός μου και οι ομάδες του νομού μου. Αυτοί είναι η δύναμή μου. Όσοι έχουν “γραμμάτια” να πάνε να τα εξοφλήσουν. Εγώ παίζω 50-50. Αν σταματήσω, τι μήνυμα περνάω στα νέα παιδιά; Και αν συνεχίσω, θα πουν τι πας να κάνεις ρε τρελέ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κωνσταντινέας υπογράμμισε πως ό,τι είχε να πει σχετικά με την υπόθεση το έχει καταθέσει στην Αστυνομία, αρνήθηκε να μιλήσει για ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης και κατέληξε: «Θέλω να δώσω ένα αισιόδοξο μήνυμα, θα ήταν αλλιώς αν κάποιος πάθαινε κάτι. Τι θέλουν, να μου πάρουν τον φούρνο, το σπίτι μου; Ας τα πάρουν, την ψυχή μου δεν πρόκειται να μου την πάρουν. Μόνο ο Θεός θα μου την πάρει».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης