Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ατρόμητος και ΠΑΟΚ, οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0) στο Περιστέρι.

Οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με παραπάνω παίκτη από το 37ο λεπτό, όταν και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Φωτάκης, ωστόσο δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα με κάποιο τέρμα.

Ο αγώνας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φτωχό σε φάσεις ήταν το παιχνίδι κι έτσι το μοναδικό αξιοσημείωτο του πρώτου ημιχρόνου ήταν η αποβολή του Γιώργου Φωτάκη.

Ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Κωνσταντινέα, ύστερα από επικίνδυνη προβολή που έκανε, κι άφησε τον «δικέφαλο» του Βορρά με 10 παίκτες από πολύ νωρίς.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι άλλαξε άρδην, καθώς οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, πίεσαν την εστία του Χαλκιά και μέσα σε δύο λεπτά (61΄-62΄) έφτασαν δύο φορές κοντά στο γκολ με τον Γιαννούλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την πρώτη φορά, η κεφαλιά του μέσου των «κυανόλευκων» αποκρούστηκε στη γραμμή από τον Αποστολόπουλο, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Χαλκιά.

Η κορυφαία ευκαιρία για την ομάδα του Γιώργου Δώνη χάθηκε στο 88΄, με το σουτ του Καραγκούνη να σταματάει στο δοκάρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως ανακοίνωσε ο διαιτητής Κωνσταντινέας, αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του.

Κίτρινες: Σαλπιγγίδης Κόκκινες: 37΄ Φωτάκης Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Νάστος, Φυτανίδης, Ζουέλα, Γιαννούλης (67΄ Επστάιν), Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία, Δημούτσος, Τάτος (76΄ Αναστασάκος), Μπρίτο (78΄ Καραγκούνης), Μήτρογλου.

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Αποστολόπουλος, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (85΄ Γεωργιάδης), Λίνο, Αθανασιάδης.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης