Στο… περιθώριο αποφάσισαν να θέσουν τον Κύρο Βασσάρα οι διοικούντες την ΕΠΟ.

Πιο συγκεκριμένα κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας που διεξήχθη στα γραφεία της ΕΠΟ, αποφασίστηκε να ανακατανεμηθούν οι ρόλοι του πρώην διαιτητή στην ΚΕΔ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασσάρας, θα ασχολείται μονάχα με την εκπαίδευση και την επιμόρφωση των διαιτητών, πληρώνοντας έτσι το λάθος του Κωνσταντινέα στο χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ξάνθη.

Έτσι οι ορισμοί των ρέφερι της Super League θα γίνονται πλέον από τον Γιώργο Δούρο με τον Θανάση Μπριάκο να παραμένει στην θέση του υπευθύνου για τον ορισμό των παρατηρητών της Super League.

Μάλιστα, οι δύο πρώην διαιτητές είναι, πλέον, οι δύο «ισχυροί άνδρες» της ΚΕΔ, καθώς ανέλαβαν αποκλειστικά τον ορισμό διαιτητών και παρατηρητών σε όλες τις κατηγορίες, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση προχώρησε στις ακόλουθες αλλαγές στην κατανομή αρμοδιοτήτων των μελών της, σε ό,τι αφορά τους ορισμούς διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας Εθνικών Πρωταθλημάτων 2011-2012, έως το τέλος της περιόδου.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης