Η Δόξα Δράμας επικράτησε χθες με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης, πετυχαίνοντας την παρθενική της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.

Αυτό το αποτέλεσμα άφησε ικανοποίησε αρκετά τον τεχνικό των «μαυραετών», Μάκη Κατσαβάκη, ο οποίος πάντως, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM» εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ομάδα του είχε κι άλλα περιθώρια βελτίωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είχα πει μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό πως είμαστε πολύ κοντά για να ξεκινήσουμε τις νίκες. Η ομάδα βελτιώνεται και έχει ακόμα περιθώρια. Πιστεύω πως πήραμε μια πραγματικά μεγάλη νίκη.

Από την στιγμή που ήρθα στη Δόξα, είχα ξεκαθαρίσει πως έχουμε λίγες πιθανότητες να παραμείνουμε. Εμείς προσπαθούμε να τις κάνουμε πολλές. Εμείς δουλεύουμε και αν ξεπεράσουμε τα προβλήματα όπως η κόπωση ίσως να τα καταφέρουμε.

Η κατάσταση είναι στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι δύσκολη. Αλλά αυτό ίσως βγει κάτι καλό γιατί οι ομάδες θα στραφούν σε Έλληνες παίκτες έτσι ώστε να έχουν χαμηλότερα συμβόλαια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έχει γίνει και με την Δόξα, η οποία έχει επανδρωθεί με νεαρούς παίκτες και την έχουν στελεχώσει οι καλύτεροι παίκτες του νομού. Έτσι πρέπει να κάνουν όλες οι ομάδες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Δόξας.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης