Την άποψή του ότι η Δόξα Δράμας έχει ακόμη ελπίδες για την παραμονή στη Super League εξέφρασε με δηλώσεις του ο Μάκης Κατσαβάκης, μετά την ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός των «μαυραετών», σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της σημερινής αναμέτρησης, τόνισε ότι οι «πράσινοι» πήραν τη νίκη, καθώς εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη της ομάδας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Δόξας:

Για το παιχνίδι:
«Κάναμε πολύ καλή προσπάθεια με τύχη και λίγη προσοχή θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η επιθετική μας παρουσία δεν ήταν τόσο έντονη, αλλάξαμε κάποια παιδιά και αυτό μας επηρέασε. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε τα λάθη που κάναμε. Εμείς συνεχίζουμε, βελτιωνόμαστε και προχωράμε.

Ήξερα ότι ο Κυβελίδης δεν θα άντεχε όλο το παιχνίδι ενώ και ο Αραβίδης ήταν εξουθενωμένος. Όλα τα παιδιά που ήρθαν θα βοηθήσουν. Ηδη ο Αμβρόσιος έχει μπει και πατάει πολύ καλά. Το πολύ καλό είναι ότι έχουμε μια εβδομάδα να αναπνεύσουμε επιτέλους, να ξεκουραστούμε και να ηρεμήσουμε. Σήμερα είχαμε νευρικότητα, δεν ήμασταν ανάλογα καλοί όσο με την Τρίπολη».

Για το αν η Δόξα μπορεί να ελπίζει στην παραμονή:
«Δεν μπορεί κανείς να μας αφαιρέσει αυτό το δικαίωμα, μαθηματικά δεν χάθηκε τίποτα, πρέπει όμως να μεγαλώσουμε τις πιθανότητες μας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης