Το ιταλικό ποδόσφαιρο πενθεί! Ο 26χρονος Πιερμάριο Μοροζίνι άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Λιβόρνο και την Πεσκάρα.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής έπεσε αναίσθητος κατά τη διάρκεια του αγώνα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με καρδιακή προσβολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κάναμε ό,τι ήταν δυνατό για να τον σώσουμε, αλλά δεν ανέκτησε ποτέ τις αισθήσεις του» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο γιατρός Λεονάρντο Παλόσκια, ενώ ένας άλλος γιατρός από το νοσοκομείο της Πεσκάρα, στο οποίο διακομίσθηκε ο άτυχος ποδοσφαιριστής, είπε ότι ο Μοροζίνι ήταν ήδη νεκρός, όταν έφτασε εκεί.

Άμεσα το ιατρικό επιτελείο έδωσε τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο διαιτητής Μπαρέτα διέκοψε τον αγώνα, την ώρα που οι συμπαίκτες του αποχώρησαν με δάκρυα στα μάτια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O 26χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν με τη φανέλα της Λιβόρνο από τον περασμένο Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού.

Μετά την τραγική αυτή εξέλιξη, ο γενικός διευθυντής της Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Αντονέλο Βαλεντίνι, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων της χώρας (ANSA) ότι αναβάλλονται όλες οι αναμετρήσεις για τη Serie A και τη Serie B, που ήταν προγραμματισμένες για το Σαββατοκύριακο.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης